Evenimente  
Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Dragi amici, bine ati venit!

Este important sa cititi acesti Termeni si Conditii inainte sa utilizati Site-ul. Cand intrati pe website-ul www.kubo.ro sau cand il folositi, inseamna ca voi, sau parintii vostri pentru voi (in cazul in care aveti varsta sub 14 ani), sunteti de acord cu acesti Termeni. Daca nu sunteti de acord cu orice lucru din cele prezentate mai jos, sau daca parintii vostri nu sunt de acord cu orice lucru din aceasta pagina, nu ar trebui sa folositi site-ul.

Kubo.ro este administrat de catre KUBO ICE CREAM COMPANY SRL, prin reprezentantii sai desemnati. Tot continutul din acest site este proprietatea KUBO ICE CREAM.

Aceasta inseamna ca puteti sa va uitati si sa descarcati pe propriile voastre calculatoare numai in interes propriu, nu puteti sa vindeti sau sa licentiati altor persoane acest continut. Unele lucruri sunt strict interzise, astfel ca, daca nu se specifica altfel, pe acest site nu sunt permise urmatoarele:

 • copierea site-ului
 • distribuirea (adica nu puteti sa luati continutul si sa il trimiteti prietenilor sau oricui altcuiva!)
 • publicarea (adica folosirea continutului de pe kubo.ro pe alte site-uri)
 • modificarea
 • transmiterea

Daca nu obtineti permisiunea sa faceti aceste lucruri, ESTE STRICT INTERZIS! (Cu exceptia situatiilor in care pe site se anunta contrar).

Atunci cand spunem "lucruri pe care le gasiti pe site", intelegem:

 • texte
 • elemente grafice
 • logo-uri
 • fotografii
 • materiale audio sau video sau capturi din materialele audio sau video prezente pe site.

Folosirea oricarui dintre aceste lucruri de pe Kubo.ro pe orice alt site (inclusiv in retele de site-uri) NU ESTE PERMISA!! De asemenea nu este permisa folosirea elementelor de pe Kubo.ro pentru crearea altor elemente, incluzand (dar fara a se limita la):

 • fonturi
 • icon-uri
 • butoane de linkuri
 • wallpaper-uri
 • teme de desktop
 • felicitari virtuale
 • marfuri nelicentiate.

Aceste actiuni sunt interzise indiferent daca vreti sa vindeti, sa schimbati sau numai sa dati altor persoane aceste lucruri. Daca vreti sa faceti oricare dintre actiunile explicate mai sus ca nefiind permise (ca de exemplu sa copiati continut) trebuie sa ne cereti permisiunea. Puteti sa faceti acest lucru contactandu-ne la adresa de e-mail specificata in sectiunea Contact pe acest site.

Postarea de Informatii Nesolicitate
Daca pe site-ul Kubo sunt trimise materiale precum, scenarii, povestiri, articole, materiale de fictiune, elemente grafice, desene, informatii, sugestii, idei sau concepte, dar fara a se limita la acestea, ele devin proprietatea Kubo si pot fi utilizate, copiate, sublicentiate, adaptate, transmise, distribuite, prezentate in public, publicate, expuse prin orice mijloace media in intregul univers, sau sterse la alegerea Kubo. Sunteti de acord ca, in limitele impuse de legile in vigoare, nu aveti dreptul la compensari, recunoasteri sau notificari de orice fel legate de orice tip de material pe care l-ati trimis si ca trimitand materiale nesolicitate renuntati la dreptul de a porni impotriva Kubo, actiuni legale ce au ca subiect trimiterea de materiale nesolicitate, incluzand, fara limitare, competitiile incorecte, incalcarea unor contracte sau a clauzelor de confidentialitate.

Marci Inregistrate si alte Drepturi de Proprietate Intelectuala
Drepturile de proprietate intelectuala asupra tuturor elementelor Site-ului, inclusiv (fara a se limita la acestea), drepturile de proprietate, drepturile asupra bazei de date, marcile inregistrate si patentele, know-how-ul, informatiile confidentiale si colectarea de date cu caracter personal, apartin si/sau sunt controlate de catre Kubo, cu exceptia cazurilor in care se specifica altfel. Toate marcile inregistrate care apar pe Site sunt controlate sau sunt sub licenta Kubo. Orice utilizare neautorizata a marcilor inregistrate este strict intrezisa si, in mod deosebit, marcile inregistrate Kubo nu pot fi utilizate ca:

 • hyperlink-uri;
 • titluri de produse sau articole care nu apartin Jetix;
 • in, ca, sau ca parte a unei marci inregistrate de voi; sau
 • intr-o maniera care intra in conflict cu Kubo.

Actualizari
Am putea sa schimbam sau sa scoatem orice parte a continutului de pe Kubo.ro (fie parti mici, fie sectiuni intregi!) in orice moment fara sa anuntam ca vom proceda astfel. Am putea inclusiv sa schimbam acesti Termeni si Conditii. Sunteti de acord, prin utilizarea Kubo.ro, cu acesti Termeni si Conditii, si sunteti de acord ca din cand in cand sa vizitati aceasta pagina pentru a vedea ce modificari s-au adus Termenilor de Utilizare pe care trebuie sa ii respectati. Orice interpretare, plangere sau disputa care priveste Termenii de Utilizare, vor fi supuse in exclusivitate legislatiei romane. In cazul in care oricare clauza din acesti Termeni si Conditii este invalida sau nu poate fi pusa in aplicare, clauza isi va pierde efectele si se va considera ca nu face parte din acesti Termeni si Conditii, dar fara a invalida restul clauzelor.

Securitatea
Este o conditie a utilizarii Kubo.ro ca ati citit si consimtit la prevederile Politicii de Securitate ale Kubo Ice Cream, care pot fi revazute apasand pe linkul din partea de jos a acestei pagini.

Cercetarea
Din cand in cand, organizam sondaje pentru a afla care este opinia voastra despre un anume subiect. Nu adunam date cu caracter personal in cadrul acestor sondaje ci doar date colective, precum: cati baieti intre 7 si 11 ani au mancat o inghetata pe bat in ultima saptamana?. Uneori aceste date sunt predate unor terte parti. In schimbul participarii voastre la aceste sondaje puteti fi rasplatiti cu puncte Amicii. La atingerea unui anumit punctaj puteti opta pentru unul sau altul dintre obiectele promotionale pe care le vom anunta.

Dezmintirea de Obligatii si Garantii
Kubo nu da reprezentari sau garantii (exprese sau implicite) si se dezminte de orice obligatie in ce priveste Site-ul, in limitele prevazute de lege. Utilizarea site-ului si increderea in continutul sau va apartin in totalitate. In particular, dar fara limitare, sunteti de acord ca firma Kubo Ice Cream, companiile afiliate, impreuna cu angajatii, agentii, directorii, managerii si actionarii lor, nu sunt responsabili pentru orice intarzieri, inexactitati, erori, omisiuni, intreruperi, stergeri, defecte, virusi, defectiuni ale liniilor de comunicare, sau pentru furtul, distrugerea, avarierea sau accesul neautorizat la calculatorul sau reteaua voastra de calculatoare. Mai mult si tot fara a se limita la aceasta, sunteti de acord ca in nici o circumstanta Kubo sau companiile afiliate, managerii, angajatii, agentii sau servitorii lor nu pot fi trasi la raspundere pentru orice pierdere, si nimic din ceea ce este continut de acesti Termeni de Utilizare nu va atrage responsabilitatea Kubo pentru pierderi si avarii ce decurg din ranirea, moartea sau actele de frauda ale unei persoane.

Asigurari
Sunteti de acord sa aparati, asigurati si sa protejati Kubo Ice Cream, impreuna cu angajatii, agentii, directorii, managerii si actionarii lor, impotriva tuturor obligatiilor, plangerilor, stricaciunilor, si cheltuielilor (inclusiv cheltuielile rezonabile de judecata) ce curg din incalcarea asigurarilor stabilite mai sus sau ce decurg din utilizarea, utilizarea gresita sau imposibilitatea utilizarii site-ului, de catre voi.

Incetari
Kubo Ice Cream isi rezerva dreptul de a intrerupe utilizarea sau accesul vostru la Kubo.ro, in orice moment, daca decide unilateral ca ati incalcat acest Acord sau orice alta lege, regula sau regulament relevante, sau ati avut un comportament pe care Kubo il considera nepotrivit sau inacceptabil.

 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri