Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICIUL DE INCHIRIERE ECHIPAMENTE DE BIROTICA - ACHIZITIE FINALIZATA 19-09-2011

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICIUL DE INCHIRIERE ECHIPAMENTE DE BIROTICA

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura competitiva de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea de servicii de inchiriere echipamente de birotica.

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

Serviciile de inchiriere echipamente birotica, cod CPV: 72513000-4 constand din multifunctionala performanta, cu viteza mare de functionare (copiator, imprimanta, scaner si fax) pentru realizarea de copii alb negru si color, format A4 si A3, imprimari, scanari si transmisii fax, fara volum lunar de copii inclus, pentru perioada octombrie 2011 – martie 2013. Prestatorul va asigura service-ul si intretinerea echipamentului pe toata durata inchirierii, iar beneficiarul asigura doar hartia necesara.

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: pretul cel mai scazut.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti si anexele sale este disponibila pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si pot fi solicitate telefonic la numarul 0233/213173 sau prin e-mail la adresa proiect@kubo.ro, pentru a fi expediate prin e-mail.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

5. Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

19.09.2011


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri