Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

ACHIZITIE PUBLICA MATERIALE CONSUMABILE (Rechizite pentru cursanti si pentru management proiect) - ACHIZITIE FINALIZATA 26-08-2011

ACHIZITIE PUBLICA MATERIALE CONSUMABILE (Rechizite pentru cursanti si pentru management proiect)

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica de materiale consumabile (rechizite cursanti si management proiect).

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

1.1. Obiectul contractului de achizitie in formeaza materiale consumabile pentru managementul de proiect si pentru cursanti ale caror caracteristici tehnice si cantitative sunt descrise in Anexa la Documentatia pentru ofertanti.

1.2 Sursa de finantare: proiectul POSDRU/76/2.3/A/65765 cu titlul “Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la Formare Profesionala Continua”.

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: pretul cel mai scazut pe totalul ofertei depuse.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti impreuna cu anexele sale sunt disponibile pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si pot fi solicitate si telefonic la numarul 0233/213173 pentru a fi expediate prin fax sau prin e-mail.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

5. Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

26.08.2011


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri