Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

ACHIZITIA PUBLICA DE SERVICII DE PUBLICITATE - ACHIZITIE FINALIZATA 01-08-2011

ACHIZITIA PUBLICA DE SERVICII DE PUBLICITATE

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea de servicii de publicitate.

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

1.1 Servicii de publicitate: 1 (un) banner; dimensiune de minim 4 x 1.6m = 6.4 mp; materialul imprimabil si cernelurile folosite sa aiba caracteristicile minime specificate in documentatia pentru ofertanti; scris lizibil; materialul publicitare va respecta instructiunile privind identitatea vizuala comunicate de catre AMPOSDRU (Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane) pe site-ul www.fseromania.ro, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale – AM POS DRU, sectiunea Implementare proiecte, documentul Manual de identitate vizuala, precum si elementele de identitate ce vor fi comunicate de catre achizitor.

1.2 Sursa de finantare: proiectul POSDRU/76/2.3/A/65765 cu titlul “Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la Formare Profesionala Continua”.

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: pretul cel mai scazut.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti este disponibila pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si poate fi solicitata si telefonic la numarul 0233/213173 pentru a fi expediata prin fax sau prin e-mail.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

5. Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

01.08.2011


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri