Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

Achizitia publica pentru serviciul de publicitate - ACHIZITIE FINALIZATA 23-06-2011

Achizitia publica pentru serviciul de publicitate

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea de servicii de publicitate.

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

Servicii de publicitate: o macheta publicitara in presa scrisa regionala, a carei dimensiune este de minim 350 cm2, scris lizibil, cu respectarea regulilor de identitate vizuala privind semnatura, solicitate conform documentatiei pentru ofertanti.

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: pretul cel mai scazut.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti este disponibila pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si pot fi solicitate si telefonic la numarul 0233/213173 pentru a fi expediate prin fax sau prin e-mail.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

5. Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,
Florin Rosescu


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri