Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

Stadiul implementarii Proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala" 26-04-2011

Stadiul implementarii Proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala" continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L. - 26.04.11

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. a demarat la data de 01.07.2010 implementarea Proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” finantat din fonduri europene, de la bugetul de stat si din contributia proprie a societatii.

Proiectul are ca obiectiv principal perfectionarea angajatilor proprii prin cursuri de formare profesionala in scopul imbunatatirii competentelor acestora. Intre momentul de start proiect si pana in prezent s-au realizat 230 de participari la diverse cursuri desfasurate cu furnizori de formare profesionala autorizati de CNFPA selectati ca urmare a participarii la procedurile de achizitie publica.

Printre cursurile desfasurate se numara: Curs de perfectionare preparator inghetata, Curs de perfectionare pentru ocupatia expert fiscal, Curs de formator, Curs de managementul proiectelor IT, Curs de competente antreprenoriale, Curs de comunicare in limba engleza, Curs de cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI, Curs de operator introducere, validare si prelucrare date, Curs de competenta de a invata, Curs de competente sociale si civice, Curs de perfectionare pentru ocupatia manager in domeniul sigurantei alimentare.

Din randul furnizorilor de formare profesionala fac parte: S.C. TRIMED AGAFITEI VET S.R.L., S.C. PSIHOTEST S.R.L., S.C. CENTRUL TERITORIAL DE CALCUL ELECTRONIC S.A., S.C. PROFESSIONAL SHOPPERS S.R.L., S.C. FLOYD ADVERTISING DESIGN & CONSULTING S.R.L., S.C. OK SERVICE CORPORATION S.R.L., S.C. TOP QUALITY MANANGEMENT S.R.L.

Accesul angajatilor la aceste cursuri s-a facut cu respectarea egalitatii de sanse si nedicriminarii, tinand cont si de optiunile exprimate de catre acestia cu prilejul activitatilor care s-au desfasurat cu sociologul contractat pentru servicii de indrumare si consiliere a echipei de implementare proiect.

In randul angajatilor S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. exista un feedback excelent vis-a-vis de lectorii furnizorilor de formare profesionala, competenta, profesionalismul si experienta ( in unele cazuri in companii multinationale, detinatori de know-how), fiind valori apreciate de participantii la cursuri. Anagajatii resimt plusvaloarea dobandita prin participarea la aceste cursuri finalizate cu Diplome de absolvire recunoscute de CNFPA si care fac dovada competentei obtinute la nivel national.

Beneficiile conexe rezida, in principal, din faptul a fost valorificata perioada de extrasezon prin participarea la cursurile de formare, perioada in care salariile au fost platite integral. Au fost sprijiniti acolo unde a fost cazul cu asigurarea transportului la cursuri, cazare si diurna.

Utilitatea implementarii proiectului este indiscutabila, iar proiectul este abia la jumatatea lui.

Obiectivele pe care echipa de implementare si le-a propus pentru primul an de implementare sunt atinse in proportie de 100%, iar in ceea ce priveste cel de al doilea an de implemntare se urmareste continuarea achizitionarii si desfasurarii de cursuri de formare profesionala care sa vina in sprijinul angajatilor in sensul sporirii gradului de adaptabilitate la locul de munca, dar si cresterea gradului flexibilitate profesionala a acestora.

Pentru informatii suplimentare legate de accesarea fondurilor europene puteti consulta site-urile: www.fseromania.ro, www.fsenordest.ro, www.fonduri-ue.ro , iar in ceea ce priveste implementarea proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” puteti contacta echipa de implementare la nr. telefon – 0233213173, persoana de contact Ana Paraschiv – Manager proiect.

Intocmit,
S.C. TRIMED AGAFITEI VET S.R.L.
Consilier analiza nevoilor de formare

Documente atasate:

Galerie foto

Inregistrare video 1

Inregistrare video 2


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri