Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

Achizitia publica pentru serviciul de formare a angajatilor - Curs de perfectionare pentru ocupatia director vanzari - ACHIZITIE FINALIZATA 04-03-2011

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICIUL DE FORMARE A ANGAJATILOR - CURS DE PERFECTIONARE PENTRU OCUPATIA DIRECTOR VANZARI -

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura competitiva de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea cursului de perfectionare pentru ocupatia de DIRECTOR VANZARI.

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

1.1 Servicii de formare profesionala: curs de perfectionare pentru ocupatia DIRECTOR VANZARI, cod COR 121018, finalizat cu certificate de absolvire CNFPA, pentru un numar de 20 de persoane – 1 serie de curs;

1.2 Sursa de finantare: proiectul POSDRU/77/3.2/A/47651 cu titlul “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesioanala continua in cadrul SC KUBO ICE CREAM COMPANY SRL”.

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti impreuna cu anexele sale sunt disponibile pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si pot fi solicitate si telefonic la numarul 0233/213173 pentru a fi expediate prin fax sau prin e-mail.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

5. Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

04.03.2011


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri