Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

Evolutia proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” 31-05-2012

Evolutia proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” - 01.02.2012 – 31.05.2012 -

Proiectul “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” cofinantat din Fondul Social European, din fonduri de la bugetul de stat prin POSDRU 2007 – 2013, precum si din fonduri proprii ale beneficiarului, in cadrul contractului de finantare nr. POSDRU/77/3.2/A/47651 isi continua implementarea pana la data de 30.06.2012.

In perioada de referinta a prezentului raport – 01.02. – 31.05.2012 activitatile proiectului si-au continuat implementarea contribuind in acest fel la obiectivul general al acestuia - imbunatatirea adaptabilitatii fortei de munca la noile cerinte tehnologice si imbunatatirea accesului la formare profesionala continua prin cresterea nivelului de perfectionare si dezvoltarea capacitatii intreprinderii de a sprijini dezvoltarea profesionala a angajatilor.

Cursuri de formare profesionala derulate in perioada 01.02.2012 – 31.05.2012

In perioada 01.02. – 31.05.2012 s-au finalizat, respectiv inceput si finalizat urmatoarele cursuri de formare profesionala:

 • Cursul cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI (seria a doua de curs)
 • Cursul competenta de a invata (seria a doua de curs)
 • Curs specializare preparator inghetata (seria a doua de curs)
 • Curs comunicare limba engleza business
 • Curs de director vanzari
 • Cursul perfectionare agent vanzari (seria a doua de curs)
 • Cursul de perfectionare inspector resurse umane
 • Curs de norme fundamentalor de igiena (seriile intai - a cincea)
 • Curs de specializare pentru ocupatia stivuitorist
 • Curs de perfectionare pentru ocupatia expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene
 • Curs de perfectionare preparator inghetata (seria a treia)
 • Curs de perfectionare pentru ocupatia inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca

La cursurile finalizate pe perioada acestui trimestru cursantii au sustinut examenele de absolvire in fata unei comisii nominalizate de catre CNFPA, cei care au promovat obtinand diplome recunoscute de acest organism.

Pentru examenul de absolvire a Cursului de norme fundamentale de igiena (seriile intai - a cincea) a fost constituita potrivit legislatiei aplicabile acestui tip de curs o comisie din care a facut parte in afara de lectorul prestatorului un reprezentant al Ministerului Sanatatii si un reprezentant al Ministerului Educaţiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Toti cursantii au fost declarati admisi.

Metode si instrumente de formare profesionala folosite

Prestatorii de servicii de formare profesionala au sustinut cursurile fie la locatia proprie, fie la sala de curs a beneficiarului si au folosit urmatoarele metode si instrumente de invatare:

 • - metode de invatare: exercitii practice, role-play, videotraining, demonstratii, studii de caz, discutii interacive, brainstorming, etc. Cursul de perfectionare agent vanzari a avut alocate echipamente IT si de comunicatii pentru desfasurarea teoretica si practica atat la sala de curs, cat si prin echiparea laboratoarelor mobile de instruire in tehnica vanzarii utilizand tehnologii IT. La cursul de specializare pentru ocupatia de stivuitorist cursantii s-au bucurat de practica desfasurata la sediul beneficiarului efectuand pe motostivuitoarele puse la dispozitie simulari de manevre uzuale si speciale sub indrumarea responsabilului ISCIR al beneficiarului si a lectorului prestatorului. Metoda practica constituie alegerea principala a cursantilor dintre metodele de invatare preferate;
 • - instrumente de invatare: suport de curs, exercitii, videoproiector, flipchart, laptop, teste, planse demonstrative, echipamente IT si de comunicatii pentru instruire in tehnica vanzarii. Aceste instrumente sunt moderne si atractive pentru cursanti.
Rezultate relevante

Rezultatele acestui trimestru de implementare se refera la:

 • - 333 de absolventi ai cursurilor derulate;
 • - 16 cursuri de formare profesionala finalizate;
 • - 5 pliante de prezentare a proiectului si ale cursurilor incepute;
 • - difuzarea diplomelor pentru absolventii cursurilor;
 • - imprimarea suporturilor de curs pentru cursurile derulate;
 • - promovabilitate 100%;
 • - inmanarea si completarea de chestionare privitoare la metodele si mijloacele de formare, chestionare privind satisfactia pentru serviciile conexe, chestionare privind evaluarea cunostintelor dobandite; interpretarea chestionarelor si comunicarea rezultatelor.

Intocmit,

S.C. TRIMED AGAFITEI VET S.R.L.

Consilier analiza nevoilor de formare

Data: 31.05.2012


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri