Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

Stadiul implementarii Proiectului „Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la formare profesionala continua” 03-01-2012

Stadiul implementarii Proiectului „Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la formare profesionala continua” - contract nr. POSDRU/76/2.3/A/65765 in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. a demarat la data de 01.04.2011 implementarea Proiectului „Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la formare profesionala continua” finantat din fonduri europene, de la bugetul de stat si din contributia proprie a societatii.

Proiectul are ca obiectiv principal “imbunatatirea adaptabilitatii fortei de munca la noile cerinte ale tehnologiei si pietei fortei de munca si imbunatatirea accesului la formarea profesionala continua prin cresterea nivelului de calificare si dezvoltarea capacitatii intreprinderii de a sprijini dezvoltarea profesionala continua a angajatilor”.

Obiective specifice:

- reducerea deficitului de calificare in executarea sarcinilor de lucru si cresterea productivitatii la locul de munca;

- dezvoltarea sistemului intern de formare profesionala;

- dezvoltarea sistemului de management al resurselor umane in companie;

- crearea unui sistem eficient de calificare continua a angajatilor fara discriminare;

- cresterea competentelor angajatilor pentru a juca un rol activ in societate, cat si la locul de munca.

Analiza preliminara realizata in baza contractului de prestari servicii de indrumare si consiliere privind formarea profesionala a angajatilor incheiat in cadrul proiectului a relevat urmatoarele:

Obiectivele proiectului cofinantat din FSE asigura indeplinirea strategiilor, obiectivelor si politicilor departamentului de Resurse Umane.

Echipa de implementare a proiectului, formata din patru persoane: manager proiect, responsabil resurse umane, responsabil financiar si consilier juridic, are stabilite atributii clare prin fise de post specifice fiecarui membru, precum si atributii comune stabilite prin fisa de post a echipei de implementare.

Pentru cunoasterea grupului tinta si pentru determinarea nevoilor de formare profesionala au fost analizate documentele puse la dispozitie de catre responsabilul de resurse umane, documente care ne-au permis sa realizam structura pesonalului dupa urmatoarele criterii:

- denumirea functiei

- varsta personalului

- nivelul de calificare prin invatamantul formal

- vechimea in organizatie

- sex.

Cursurile cuprinse in programul de formare finantat din fonduri structurale au rezultat din necesitatile generale ale organizatiei in functie de codul COR al functiilor ce urmeaza a fi incluse in programul de formare, si nu din analiza specifica a nevoilor de formare si ale angajatilor. Or, compania a accesat serviciile de consiliere pentru a se concentra pe nevoile de formare ale angajatilor proprii, astfel incat sa imbine necesitatile de formare ale angajatilor cu nevoile organizatiei.

In perioada urmatoare se va acorda atentie necesitatilor de formare ale grupului tinta, astfel incat pe baza analizei structurii de personal coroborata cu necesitatile identificate sa fie asigurat accesul pe principii de egalitate de sanse la formarea profesionala. Consilierul se va folosi de urmatoarele mijloace pentri identificarea nevoilor de formare profesionala:

- aplicarea de chestionare;

- discutii informale si interviuri cu angajatii si managerii de activitati;

- discutii cu managerul general;

- identificarea obiectivelor de dezvoltare personala a angajatilor corelate cu necesitatile companiei;

- identificarea nevoilor de pregatire profesionala in vederea atingerii obiectivelor personale cat si a celor din companie.

Planificarea cursurilor realizata de managementul de proiect este una estimativa care va fi revizuita dupa ivestigarea grupului tinta si a nevoilor de formare ale acestora.

Pentru informatii suplimentare legate de accesarea fondurilor europene puteti consulta site-urile: www.fseromania.ro, www.fsenordest.ro, www.fonduri-ue.ro, iar in ceea ce priveste implementarea proiectului “Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la formare profesionala continua” puteti contacta echipa de implementare la nr. telefon – 0233213173, persoana de contact Ana Paraschiv – Manager proiect.

Intocmit,

SC EURO EXPERT S.R.L.

subcontractor activitati de consiliere in domeniu formarii profesionale


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri