Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

Stadiul implementarii Proiectului „Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la formare profesionala continua” 30-10-2011

Stadiul implementarii Proiectului „Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la formare profesionala continua” - contract nr. POSDRU/76/2.3/A/65765 in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. a demarat la data de 01.04.2011 implementarea Proiectului „Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la formare profesionala continua” finantat din fonduri europene, de la bugetul de stat si din contributia proprie a societatii.

Proiectul are ca obiectiv principal “Imbunatatirea adaptabilitatii fortei de munca la noile cerinte ale tehnologiei si pietei fortei de munca si imbunatatirea accesului la formarea profesionala continua prin cresterea nivelului de calificare si dezvoltarea capacitatii intreprinderii de a sprijini dezvoltarea profesionala continua a angajatilor”

Printre seriile de cursuri de calificare ce se vor desfasura se numara: lucrator in comert, preparator la fabricarea inghetatei, frigotehnist, fochist, technician controlul calitatii produselor alimentare, lacatus mecanic de intretinere si reparatii universale, etc.

Se estimeaza ca prin proiect vor beneficia de servicii de formare profesionala aproximativ 150 de angajati ai companiei

Accesul angajatilor la aceste cursuri se va face cu respectarea egalitatii de sanse si nedicriminarii, tinand cont si de optiunile exprimate de catre acestia cu prilejul activitatilor care se vor desfasuara cu furnizorul de servicii de indrumare si consiliere a echipei de implementare proiect.

Beneficiile conexe rezida, in principal, din faptul ca va fi valorificata perioada de extrasezon prin participarea la cursurile de formare, perioada in care salariile vor fi platite integral pe perioada participarii la cursuri. Cursantii vor fi sprijiniti, acolo unde este cazul, cu asigurarea transportului la cursuri, cazare si diurna.

Utilitatea implementarii proiectului este indiscutabila, iar proiectul este abia in prima jumatate a perioadei de derulare.

Obiectivele pe care echipa de implementare si le-a propus estimam ca vor fi atinse proportie de 100%, iar in ceea ce priveste perioada urmatoare de implemntare se urmareste continuarea achizitionarii si desfasurarii de cursuri de formare profesionala care sa vina in sprijinul angajatilor in sensul sporirii gradului de adaptabilitate la locul de munca, dar si cresterea gradului flexibilitate profesionala a acestora.

Pana in prezent s-au desfasurat activitatile de pregatire a achizitiilor serviciilor de formare si a celor conexe, s-au realizat o parte din materialele de vizibilitate a proiecului, au fost alocate spatiile si echipa de proiect, au fost demarate cursurile de calificare lucrator in comert si preparator inghetata.

Pentru informatii suplimentare legate de accesarea fondurilor europene puteti consulta site-urile: www.fseromania.ro, www.fsenordest.ro, www.fonduri-ue.ro , iar in ceea ce priveste implementarea proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” puteti contacta echipa de implementare la nr. telefon – 0233213173, persoana de contact Ana Paraschiv – Manager proiect.

Intocmit,

SC EURO EXPERT S.R.L.

subcontractor activitati de consiliere

in domeniu formarii profesionale


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri