Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

Anunt pentru achizitia publica de materii prime - Achizitie finalizata 06-09-2012

ANUNT PENTRU ACHIZITIA PUBLICA DE MATERII PRIME

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura competitiva de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea de materii prime (zahar, lapte praf degresat, ulei de cocos, cacao alcalinizata, emulgator pentru inghetata, amidon, arome).

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

1.1 Materii prime dupa cum urmeaza:

- zahar, cantitate: 5157 kg, cod CPV: 15830000-5;

Caracteristici tehnice: cristale uscate nelipicioase, neaglomerate, liber curgatoare, culoare alba, cu gust si miros caracteristic, fara gust si miros strain, ambalare la saci de 50 kg.

- lapte praf degresat, cantitate: 1637 kg, cod CPV: 15500000-3;

Caracteristici tehnice: grasime max. 1,5%, culoare naturala crem deschis catre alb, ambalare la saci de hartie cu polietilena de 25 kg / sac.

- ulei de cocos rafinat nehidrogenat, cantitate: 5292 kg, cod CPV: 15420000-8;

Caracteristici tehnice: masa compacta de culoare alba, cu utilizare in industria alimentara, ambalata in cutii de carton captusite cu saci din meteriale plastic de 18 – 25 kg / cutie; punct de topire: 22 – 270 C ; acizi grasi liberi (ex. palmitic): max 0,1%.

- cacao alcalinizata, cantitate: 188 kg, cod CPV: 15840000-8;

Caracteristici tehnice: pudra de cacao alcalinizata cu continut redus de grasime de aproximativ 10-12%, finete de 99,5%, pH cuprins intre 7.2 – 7.6, ambalata in saci de hartie cu greutate de 20-25 kg.

- emulgator pentru inghetata, cantitate: 84 kg, cod CPV: 15800000-6;

Caracteristici tehnice: pulbere de culoare alba pana la galbuie care sa contina in diverse proportii urmatoarele ingrediente: mono si digliceride si esteri cu acizii grasi (E471), guma de carruba (E410) si guma de guar (E412), ambalat in saci de hartie cu greutate de 20-25 Kg.

- amidon, cantitate: 203 kg, cod CPV: 15620000-0;

Caracteristici tehnice: amidon modificat din cartof cu vascozitate ridicata si buna rezistenta la temperatura inalta cu pH scazut, umiditate de max. 20%, ambalat in saci de hartie de 50-25 Kg.

- aroma vanilie, cantitate: 33 kg, cod CPV: 15800000-6;

Caracteristici tehnice: aroma de vanilie pentru industria alimentara cu un dozaj recomandat de 1,1 – 1,5 g : 1000 g de inghetata, ambalata in bidoane de plastic de 10 – 15 kg.

Facem precizarea ca operatorii economici interesati nu sunt obligati sa prezinte oferta de pret pentru toate materiile prime enumerate, ci doar pentru acele materii prime pe care le comercializeaza. Va fi selectat ofertantul cu pretul cel mai mic pe produs.

1.2. Sursa de finantare: proiectul POSDRU/76/2.3/A/65765 cu titlul “Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la Formare Profesionala Continua”.

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: pretul cel mai scazut pe produs.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti impreuna cu anexele sale sunt disponibile pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si pot fi solicitate telefonic la numarul 0233/213173 sau prin e-mail la adresa proiect@kubo.ro, pentru a fi expediate prin e-mail.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

5. Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

06.09.2012


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri