Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

Achizitia publica pentru servicii de formare profesionala a angajatilor. Achizitie finalizata 20-07-2012

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICII DE FORMARE PROFESIONALA A ANGAJATILOR

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura competitiva de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea serviciilor de formare profesionala a angajatilor.

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

 • 1.1. Servicii de formare profesionala:
  • Lot 2: Curs de calificare in meseria de tehnician in industria alimentara, cod nomenclator 3162.3.1 sau echivalent in oricare din statele UE, pentru un numar de 16 (saisprezece) persoane;
  • Lot 3: Curs de calificare in meseria frigotehnist, cod nomenclator 7233.2.1 sau echivalent in oricare din statele UE, pentru un numar de 9 (noua) persoane;
  • Lot 4: Curs de calificare in meseria lacatus mecanic de intretinere si reparatii universale, cod nomenclator 7214.2.3. sau echivalent in oricare din statele UE, pentru un numar de 10 (zece) persoane;
  • Lot 5: Curs de calificare in meseria fochist, cod nomenclator 8161.1.1. sau echivalent in oricare din statele UE, pentru un numar de 5 (cinci) persoane.

  Cursurile de formare profesionala se vor finaliza cu certificate de absovire recunoscute de autoritati sau organisme publice sau de alte organisme carora un stat membru sau Comunitatea le-a acordat competentele necesare.

  Achizitorul poate mari numarul de persoane pe fiecare curs in parte cu pana la 50%, daca necesitatile de implementare ale proiectului impun acest lucru.

 • 1.2. Sursa de finantare: proiectul POSDRU/76/2.3/A/65765 cu titlul "Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la Formare Profesionala Continua".

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti impreuna cu anexele sale sunt disponibile pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea "Anunturi – Evenimente" si pot fi solicitate si telefonic la numarul 0233/213173 pentru a fi expediate prin fax sau prin e-mail.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.


Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

20.07.2012


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri