Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

Proiect pentru perfectionarea angajatilor proprii finantat din fonduri europene la final de implementare 22-06-2012

Proiect pentru perfectionarea angajatilor proprii finantat din fonduri europene la final de implementare

S.C. Kubo Ice Cream Company SR.L. din Piatra Neamt a demarat la data de 01.07.2010 implementarea proiectului „Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” - POSDRU/77/3.2/A/47651.

Acest proiect finantat prin Programul Operational Sectorial „Dezvoltarea resurselor umane” 2007-2013, in cadrul Schemei de Ajutor de Stat pentru formare profesionala, Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul Major de Interventie 3.2. „Formare si sprijin pentru inteprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii” se incheie la data de 30.06.2012.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial „Dezvoltarea resurselor umane” (AM POS DRU) este Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, iar in Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, responsabil cu implementarea acestui program este Organismul Intermediar pentru Programul Operational Sectorial „Dezvoltarea resurselor umane” (OI POS DRU) Piatra Neamt.

Valoarea totala a Proiectului a fost de 4.175.721 lei din care 2.479.037,75 lei din Fondul Social European, 437.477,25 lei de la Bugetul National si 1.255.896 lei contributia beneficiarului.

Obiectivul principal al proiectului a constat in imbunatatirea adaptabilitatii fortei de munca la noile cerinte tehnologice si imbunatatirea accesului la formare profesionala continua a angajatilor.

Implementarea acestui proiect a fost necesara in scopul dobandirii deprinderii de a invata continuu a tuturor angajatilor, fapt ce a permis acestora accesul mai rapid la schimbarile intervenite in cariera profesionala, cresterea competitivitatii si productivitatii angajatilor si, nu in ultimul rand, o abordare inovativa a formarii profesionale continue in companie.

Principala activitate a proiectului a constat in desfasurarea de cursuri de formare profesionala in scopul formarii de specialisti si manageri cu o performanta mai buna, o eficienta mai mare si o satisfactie mai mare. Acesti specialisti la randul lor vor continua sa instruiasca alti angajati, asigurand in acest fel sustenabilitatea proiectului.

Structura grupului tinta, alcatuit din 212 angajati, acopera toate categoriile de meserii, persoane din mediul rural cat si din mediul urban, femei si barbati, din toate categoriile de varste si din toate categoriile de studii. Toti angajatii cuprinsi in grupul tinta au avut sanse egale pentru participare la cursurile de formare.

Principalul rezultat al proiectului a fost derularea a 23 de cursuri de formare profesionala care s-au adresat tuturor categoriilor de personal: manageri de activitati, personal operator, personal din vanzari, personal din compartimentul mecano energetic, personal din serviciile economic, administrativ, resurse umane, juridic, etc. si au vizat imbunatatirea competentelor si abilitatilor in domeniile: sigurantei alimentare, tehnologia de fabricare a inghetatei, management si organizare, informatica, sanatate si securitate in munca, precum si alte competente necesare pentru adaptabilitate la cerintele posturilor: achizitii publice si accesare fonduri europene, limba engleza, competenta de a invata, inspector resurse umane, specializare stivuitoristi, etc.

Fiecare angajat a participat la unul sau mai multe cursuri de formare profesionala in functie de necesitatile de formare identificate, inregistrandu-se un numar de 696 de participari pentru un grup tinta de 212 persoane, ceea ce reprezinta o medie de 3,3 participari /angajat in cei doi ani de implementare.

Consideram ca proiectul a fost implementat cu succes, avand in vedere depasirea indicatorilor principali si a unui grad de absorbtie a fondurilor de aproximativ 70%.

Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la sediul Kubo Ice Cream Company din Piatra Neamt, strada Dumbravei nr. 5, persoana de contact: Ana Paraschiv, Manager proiect, telefon/fax 0233213173, e-mail: proiect@kubo.ro.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeste in oameni!

 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri