Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

Evolutia proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” 06-02-2012

Evolutia proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” - 01.11.2011 – 31.01.2012 -

Proiectul “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” cofinantat din Fondul Social European, din fonduri de la bugetul de stat prin POSDRU 2007 – 2013, precum si din fonduri proprii ale beneficiarului, in cadrul contractului de finantare nr. POSDRU/77/3.2/A/47651 a continuat si in perioada 01.11.2011 – 31.01.2012 cu organizarea si participarea la cursuri de formare profesionala dintre cele mai diversificate.

Cursurile de formare profesionala au contribuit la obiectivul general al proiectului - imbunatatirea adaptabilitatii fortei de munca la noile cerinte tehnologice si imbunatatirea accesului la formare profesionala continua prin cresterea nivelului de perfectionare si dezvoltarea capacitatii intreprinderii de a sprijini dezvoltarea profesionala a angajatilor.

Cursuri de formare profesionala derulate in perioada 01.11.2011 – 31.01.2012

In decursul perioadei de referinta au fost incepute si finalizate urmatoarele cursuri de formare profesionala:

Curs specializare preparator inghetata (seria intai de curs)
Curs de competente sociale si civice (seria a treia de curs)
Curs de perfectionare agent vanzari (seria intai de curs)
Curs de expert achizitii publice
Cursul de operator introducere, validare si prelucrare date (seria a doua de curs)
Curs de competente antreprenoriale (seria a doua de curs)
Curs de proiectare asistata pe calculator (AUTOCAD 2D)
.
Aceste cursuri s-au finalizat cu un examen sustinut in fata unei comisii nominalizate de catre CNFPA. Absolventii au obtinut diplome recunoscute de CNFPA.
Tot in aceasta perioada a inceput desfasurarea urmatoarelor cursuri, care se vor finaliza in perioada urmatoare de raportare:

Cursul cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI (seria a doua de curs)
Cursul competenta de a invata (seria a doua de curs)
Curs specializare preparator inghetata (seria a doua de curs)
Curs comunicare limba engleza business
.

Metode si instrumente de formare profesionala folosite:

Prestatorii de servicii de formare profesionala au sustinut cursurile fie la locatia proprie, fie la sala de curs a beneficiarului si au folosit urmatoarele metode si instrumente de invatare:

  • - metode de invatare: exercitii practice, role-play, videotraining, demonstratii, studii de caz, discutii interacive, brainstorming, etc. Cursul de specializare preparator inghetata a beneficiat de desfasurarea partii practice in sectiile de productie – atelier scoala, prilej cu care cursantii au fost instruiti eficient pe etape de productie si au utilizat in mod direct sub supraveghere utilajele. Cursul de perfectionare agent vanzari a avut alocate echipamente IT si de comunicatii pentru desfasurarea teoretica si practica atat la sala de curs, cat si prin echiparea laboratoarelor mobile de instruire in tehnica vanzarii utilizand tehnologii IT. Metoda practica constituie alegerea principala a cursantilor dintre metodele de invatare preferate;
  • - instrumente de invatare: suport de curs, exercitii, videoproiector, flipchart, lapton, teste, planse demonstrative, echipamente IT si de comunicatii pentru instruire in tehnica vanzarii. Aceste instrumente sunt moderne si atractive pentru cursanti, cu atat mai mult cu cat este vorba de formare profesionala a adultilor.

Rezultate relevante:

Rezultatele acestei perioade de raportare de implementare se refera la:

  • - 110 de angajati care au absolvit in acest trimestru cursurile derulate;
  • - 7 cursuri de formare profesionala incepute si finalizate;
  • - 7 pliante de prezentare a proiectului si a cursurilor derulate;
  • - difuzarea diplomelor CNFPA pentru absolventii cursurilor;
  • - imprimarea suporturilor de curs pentru cursurile derulate;
  • - promovabilitate 100%;
  • - inmanarea si completatea de chestionare privitoare la metodele si mijloacele de formare, chestionare privind satisfactia pentru serviciile conexe, chestionare privind evaluarea cunostintelor dobandite; interpretarea rezultatelor si transmiterea lor.

Intocmit,

S.C. TRIMED AGAFITEI VET S.R.L.

Consilier analiza nevoilor de formare

Data: 06.02.2012


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri