Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

Evolutia proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” 05-11-2011

Evolutia proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” - 01.08.2011 – 31.10.2011 -

In decursul perioadei 01.08.2011 – 31.10.2011 de implementare a proiectului “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesionala continua in cadrul S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L.” cofinantat din Fondul Social European, din fonduri de la bugetul de stat prin POSDRU 2007 – 2013, precum si din fonduri proprii ale beneficiarului, in cadrul contractului de finantare nr. POSDRU/77/3.2/A/47651 s-a derulat cursul de perfectionare auditor in domeniul sigurantei alimentare la care a participat un numar de 20 (douazeci de angajati).

Cursul derulat pe perioada de referinta a fost furnizat de S.C. FLOYD ADVERTISING DESIGN & CONSULTING S.R.L., unul dintre principalii leaderi de consultanta si formare profesionala in domeniul managementului calitatii - ISO 9001, ISO/TS 16949, mediului - ISO 14001, EMAS, sanatatii si securitatii ocupationale - OHSAS 18001, sigurantei alimentului – ISO 22000, IFS, responsabilitatii sociale - SA 8000, ISO 26000, securitatii informatiilor – ISO/CEI 27001, ISO 17799, managementului energiei – EN 16001, ISO 50001, dispozitivelor medicale – ISO 13485, etc. de pe piata de profil.

Cursul s-a desfasurat la sala de curs a beneficiarului, fiind sustinut de catre dl. profesor universitar Adrian Chira, formarea profesionala fiind in acest context de cea mai inalta valoare. Organizarea cursului de formare profesionala la sediul beneficiarului a facilitat sustinerea demonstratiilor si exercitiilor practice chiar in mediul de lucru al participantilor pe platforma industriala, aspect extrem de benefic pentru cursanti.

Cursul de formare profesionala mentionat contribuie la obiectivul general al proiectului - imbunatatirea adaptabilitatii fortei de munca la noile cerinte tehnologice. Cursul asigura perfectionarea cunostintelor in domeniul sigurantei alimentare, in contextul in care intreprinderea doreste implementarea standardului de calitate in domeniul sigurantei alimentare IFS.

Prestatorul cursului a folosit urmatoarele metode si mijloace de formare profesionala:

- metode de invatare: exercitii practice, demonstratii, studii de caz, discutii interacive, etc.

Demonstratiile practice desfasurate in sectiile de productie de pe platforma beneficiarului au contribuit foarte mult la asimilarea notiunilor teoretice predate in sala de curs. Elementul practic constituie alegerea principala a cursantilor dintre metodele de invatare preferate;

- instrumente de invatare: suport de curs, exercitii, videoproiector, flipchart, lapton, teste. Aceste instrumente sunt moderne si atractive pentru cursanti, cu atat mai mult cu cat este vorba de formare profesionala a adultilor.

Pentru cursul derulat au fost inmanate cursantilor: pliant de prezentare a proiectului si a cursului, suport de curs, mapa cu rechizite, chestionare privitoare la metodele si mijloacele de formare, chestionare privind satisfactia pentru serviciile conexe, chestionare privind evaluarea cunostintelor dobandite. Toti participantii la curs au promovat examenul organizat cu comisie nominalizata de CNFPA, in urma caruia au obtinut diplome recunoscute CNFPA.

Intocmit,

S.C. TRIMED AGAFITEI VET S.R.L.

Consilier analiza nevoilor de formare

Data: 05.11.2011


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri