Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

ACHIZITIA PUBLICA DE SERVICII DE INDRUMARE SI CONSILIERE PRIVIND FORMAREA PROFESIONALA A ANGAJATILOR PROPRII - ACHIZITIE FINALIZATA 26-09-2010

ACHIZITIA PUBLICA DE SERVICII DE INDRUMARE SI CONSILIERE PRIVIND FORMAREA PROFESIONALA A ANGAJATILOR PROPRII

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura de achizitie publica - cerere de oferta - a contractului de servicii care are ca obiect servicii de indrumare si consiliere privind formarea profesionala a angajatilor proprii.

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

1.1. Serviciile de indrumare si consiliere privind formarea profesionala a angajatilor proprii care urmeaza a fi prestate se refera la urmatoarele:

A. Participarea la actiunile achizitorului desfasurate cu ocazia sesiunilor, meselor rotunde, conferintelor de presa, work shop, etc, legate de promovarea proiectului.

B. Sondarea participantilor la inceputul cursurilor privind metodele de predare, perioadele de instruire.

C. Monitorizarea derularii activitatilor, precum si a gradului de satisfacere a participantilor pentru nivelul cunostintelor si calitatea serviciilor conexe (transport, cazare si masa).

D. Participarea la cursurile cu lectori din afara unitatii, inclusiv cei din tarile comunitare pentru a facilita o relatie cat mai apropiata si profesionala; rezultatele cat si greutatile intampinate vor fi impatasite si in randul producatorilor din Romania si UE.

E. Va participa la actiunile de bilant si popularizare a cursurilor si va verifica daca se respecta egalitatea de sanse si combaterea discriminarii la locul de munca prin prospectarea optiunilor si dorintelor angajatilor.

Prestatorul va presta pentru indeplinirea obiectului contractului un numar de 800 de ore de consultanta pe care le va esalona pe toata durata implementarii proiectului, respectiv 20 de luni.

1.2. Sursa de finantare: proiectul POSDRU/77/3.2/A/47651 cu titlul “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesioanala continua in cadrul S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L.”.

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti cu toate sectiunile sale sunt disponibile pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi - Evenimente” si pot fi solicitate si telefonic la numarul: 0233 213173 pentru a fi expediate prin fax sau prin e-mail sau pot fi ridicate direct de la sediul S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. pe baza unei imputerniciri scrise semnata de reprezentantul legal al operatorului economic interesat.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233 213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

5. Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

26.09.2010


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri