Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

ANUNT PENTRU ACHIZITIA PUBLICA DE MATERII PRIME (ulei de cocos si cacao alcalinizata) - ACHIZITIE FINALIZATA 02-04-2012

ANUNT PENTRU ACHIZITIA PUBLICA DE MATERII PRIME (ulei de cocos si cacao alcalinizata)

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura competitiva de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea de materii prime (ulei de cocos si cacao alcalinizata).

1.Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

1.1. Materii prime dupa cum urmeaza:

- Ulei de cocos 1640 Kg

- Cacao alcalinizata 185 Kg

Facem precizarea ca operatorii economici interesati nu sunt obligati sa prezinte oferta pentru toate materiile prime enumerate, ci doar pentru acele materii prime pe care le comercializeaza. Specificatiile tehnice ale materiilor prime enumerate se gasesc in anexa la documentatia pentru ofertanti. Va fi selectat ofertantul cu pretul cel mai mic pe produs.

1.2. Sursa de finantare: proiectul POSDRU/77/3.2/A/47651 cu titlul “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesioanala continua in cadrul SC KUBO ICE CREAM COMPANY SRL”.

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: pretul cel mai scazut.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti impreuna cu anexele sale sunt disponibile pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si pot fi solicitate si telefonic la numarul 0233/213173 pentru a fi expediate prin fax sau prin e-mail.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

5. Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

02.04.2012


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri