Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

ANUNT DE ANULARE A PROCEDURII DE ACHIZITIE PUBLICA PENTRU SERVICIUL DE CAZARE 21-03-2012

ANUNT DE ANULARE A PROCEDURII DE ACHIZITIE PUBLICA PENTRU SERVICIUL DE CAZARE

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. anunta anularea procedurii de achizitie publica a serviciului de cazare constand din cazare la hotel / pensiune de 3* / 3 margarete in municipiul Bucuresti pentru doua persoane, in medie 16 nopti de cazare / persoana in perioada 01.04. – 30.04.2012, camere single, cu pensiune completa (mic dejun, dejun si cina) si toate taxele hoteliere incluse lansata in data de 06.03.2012.

Procedura de achizitie a fost lansata pornind de la necesitatea de a asigura conditii de cazare si masa pentru doi angajati ai societatii care urmau sa paricipe la un curs in municipiul Bucuresti. Anularea cursului din motive obiective atat prestatorului de formare profesionala, cat beneficiarului – S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., face lipsita de necesitate procedura de cazare, motiv pentru care s-a decis anularea sa.

Va rugam sa urmariti in continuare site-ul unitatii – www.kubo.ro, sectiunea "Anunturi / Evenimente", unde exista o permanenta informare cu privire la achizitiile publice derulate in cadrul proiectului.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la nr. telefon: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L.
Administrator,
Florin Rosescu


Consilier juridic,
Alina Podariu

Data: 21.03.2012


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri