Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

ANUNT PENTRU SERVICIUL DE CAZARE - ACHIZITIE FINALIZATA 08-03-2012

ANUNT PENTRU ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICIUL DE CAZARE

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea de servicii de cazare.

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

1.1. Serviciile de cazare, cod CPV: 55110000-4, constand din cazare la hotel / pensiune de 3* / 3 margarete in localitatea Piatra Neamt sau imprejurimi pe o distanta de maximum 5-6 km de Piatra Neamt pentru 3 persoane, in medie 12 nopti de cazare / persoana in perioada 20.03. – 31.03.2012, camere single, cu pensiune completa (mic dejun, dejun si cina) si taxe hoteliere incluse.

Achizitorul poate mari numarul de persoane si sau de nopti de cazare/persoana cu pana la 50%, daca necesitatile de implementare ale proiectului impun acest lucru, aspect ce va fi notificat si supus acordului prestatorului in timp util.

1.2. Sursa de finantare: proiectul POSDRU/77/3.2/A/47651 cu titlul “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesioanala continua in cadrul S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L.”.

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: pretul cel mai scazut. La pret egal va fi selectat operatorul economic a carui locatie de cazare se gaseste cel mai aproape de urmatoarea adresa: str. Dumbravei, nr. 5, Piatra Neamt.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti si anexele sale este disponibila pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si pot fi solicitate telefonic la numarul 0233/213173 sau prin e-mail la adresa proiect@kubo.ro, pentru a fi expediate prin e-mail.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

5. Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

08.03.2012


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri