Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICII DE INCHIRIERE ECHIPAMENTE IT SI DE COMUNICATII - ACHIZITIE FINALIZATA 09-11-2011

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICII DE INCHIRIERE ECHIPAMENTE IT SI DE COMUNICATII

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura de cercetare a pietei – studiu de piata de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea de servicii de inchiriere echipamente echipamente IT si de comunicatii pentru desfasurarea teoretica si practica a cursurilor de perfectionare agent vanzari atat la sala de curs, cat si prin echiparea laboratoarelor mobile de instruire in tehnica vanzarii utilizand tehnologii IT.

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

Serviciile de inchiriere echipamente IT si de comunicatii pentru desfasurarea teoretica si practica a cursurilor de perfectionare agent vanzari atat la sala de curs, cat si prin echiparea laboratoarelor mobile de instruire in tehnica vanzarii utilizand tehnologii IT, cod CPV: 72513000-4, respectiv 14 (paisprezece) terminale mobile operare cu touch screen si conectare wireless - GSM (palm, tableta grafica – tableta telefon cu touch screen) + 14 (paisprezece) imprimante matriceale facturare + 14 (paisprezece) invertoare + conectica dispozitive aferente, pentru o perioada de doua luni in intervalul noiembrie 2011 – aprilie 2012. Prestatorul va asigura service-ul si intretinerea echipamentului pe toata durata inchirierii.

Caracteristici tehnice minimale:

- 14 (paisprezece) terminale operare date: procesor min 400 MHz, ecran TFT resistive touchscreen 65 K colors, 240x320 pixeli, 2.8 inches, touch-sensitive zoom bar, touchFLO finger swipe navigation sau similare, sistem operare Windows Mobile 6.5 sau echivalent, wlan 802.11b, 2G - GSM 900/1800/1900, 3G – HSDPA 900/2100, 256 MB RAM, 512 MB ROM, microSD up to 16GB, bluetooth 2.1 with A2DP, battery 1000 mAh, stand by 500h, talk 7 h;

- 14 (paisprezece) imprimante A4, 24 ace, 300 cps, 1+3 copii serial+paralel+USB+adaptor bluetooth sau similar pentru conectare la terminalul de operare;

- 14 (paisprezece) invertoare tensiune 12cc to 220 AC min 150 W sau calculat pentru sustinerea terminalului si a imprimantei montate in masina laborator.

Furnizorul trebuie sa se asigure ca echipamentele sunt compatibile cu aplicatiile educationale tip iFinance-iMobile Distribution sau echivalent care vor fi implementate atat din punct de vedere al rularii aplicatiilor, al conectivitatii in reteaua S.C. Kubo Ice Cream Company S.R.L. si al replicarii datelor cat si din cel al asigurarii functiilor de tiparire (avize, facturi, rapoarte, etc).

Furnizorul trebuie sa ia in consideratie ca toate costurile legate de parametrizarea echipamentelor si rollout-ul on-site trebuie incluse in pretul ofertei, nefiind acceptate costuri suplimentare.

Oferta va face referire la toate echipamentele si serviciile mentionate anterior.

Achizitorul poate mari cantitatile inchiriate cu pana la 50%, daca necesitatile de implementare ale proiectului impun acest lucru.

2.Sursa de finantare: proiectul POSDRU/77/3.2/A/47651 cu titlul “Perfectionarea angajatilor proprii in scopul imbunatatirii competentelor acestora si crearea conditiilor pentru acces si participare la formarea profesioanala continua in cadrul SC KUBO ICE CREAM COMPANY SRL”.

3.Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: pretul cel mai scazut.

4. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti si anexele sale sunt disponibile pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si pot fi solicitate telefonic la numarul 0233/213173 sau prin e-mail la adresa proiect@kubo.ro, pentru a fi expediate prin e-mail.

5. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

6.Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

09.11.2011


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri