Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICII DE DEZVOLTARE, MENTENANTA SI ASISTENTA SOFTWARE SI BAZA DE DATE EDUCATIONALA - ACHIZITIE FINALIZATA 04-11-2011

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICII DE DEZVOLTARE, MENTENANTA SI ASISTENTA SOFTWARE SI BAZA DE DATE EDUCATIONALA

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura de cercetare a pietei – studiu de piata de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea de servicii de dezvoltare, mentenanta si asistenta software si baza de date educationala pentru desfasurarea teoretica si practica a cursurilor de calificare lucrator in comert atat la sala de curs cat si prin functionarea laboratoarelor mobile de instruire in tehnica vanzarii utilizand tehnologii IT.

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

Servicii de dezvoltare, mentenanta si asistenta software si baza de date educationala pentru desfasurarea teoretica si practica a de calificare lucrator in comert atat la sala de curs cat si prin functionarea laboratoarelor mobile de instruire in tehnica vanzarii utilizand tehnologii IT, cod CPV: 72000000-5, constand din software educational pentru echipament mobil operare date vanzari - distributie marfa de pe masinile laborator (9 masini laborator) + dezvoltare si intretinere modul software educational central de interfatare cu baza de date logistica centrala, pentru o perioada de sapte luni in intervalul noiembrie 2011 – februarie 2013. Prestatorul va asigura servicii IT de mentenanta si interventie software pe toata perioada de desfasurare a cursurilor.

Mediul de lucru pe care va rula modulul educational client (pe masinile laborator mobil si la sala de curs)

- Terminal operare date: procesor min 400 MHz, ecran TFT resistive touchscreen 65 K colors, 240x320 pixeli, 2.8 inches, touch-sensitive zoom bar, touchFLO finger swipe navigation sau similare, sistem operare Windows Mobile 6.5 sau echivalent, wlan 802.11b, 2G - GSM 900/1800/1900, 3G – HSDPA 900/2100, 256 MB RAM, 512 MB ROM, microSD up to 16GB, bluetooth 2.1 with A2DP, battery 1000 mAh, stand by 500h, talk 7 h.

- Imprimanta A4, 24 ace, 300 cps, 1+3 copii serial+paralel+USB+adaptor bluetooth sau similar pentru conectare la terminalul de operare.

Cerinte minime si functionalitati pentru aplicatia educationala clienti: permite operare locala a comenzilor, facturilor, chitantelor, vizualizare stocuri, listare facturi si chitante si replicare cu baza de date centrala atat prin GSM cat si prin replicare wireless la un punct de acces internet-VPN.

Cerinte minime si functionalitati modul software educational central: permite replicarea datelor cu terminalele mobile si rularea de task-uri de preluare a datelor dintr-o baza de date de vanzari-stocuri-clienti centrala si transfer catre echipamentele mobile si invers de varsare a datelor din echipamentele mobile in baza de date centrala.

Asistenta tehnica va include de asemenea asigurarea suportului pentru instruirea cursantilor pe perioada desfasurarii cursurilor de lucrator comercial.

Achizitorul poate mari cantitatile inchiriate cu pana la 50%, daca necesitatile de implementare ale proiectului impun acest lucru.

2. Sursa de finantare: Proiect POSDRU/76/2.3/A/65765 cu titlul “Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la Formare Profesionala Continua”.

3. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: pretul cel mai scazut.

4.Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti si anexele sale este disponibila pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si pot fi solicitate telefonic la numarul 0233/213173 sau prin e-mail la adresa proiect@kubo.ro, pentru a fi expediate prin e-mail.

5.Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

6.Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data, 04.11.2011


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri