Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICIUL DE INDRUMARE SI CONSILIERE PRIVIND FORMAREA PROFESIONALA A ANGAJATILOR PROPRII - ACHIZITIE FINALIZATA 19-09-2011

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICIUL DE INDRUMARE SI CONSILIERE PRIVIND FORMAREA PROFESIONALA A ANGAJATILOR PROPRII

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura competitiva de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea de servicii de indrumare si consiliere privind formarea profesionala a angajatilor proprii.

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

Servicii de indrumare si consiliere privind formarea profesionala a angajatilor proprii, cod CPV: 79998000-6, pentru un numar de 147 de angajati cuprinsi la cursurile de calificare din cadrul proiectului in perioada octombrie 2011 – martie 2013. Cei aproximativ 147 de angajati din cadrul firmei vor participa la urmatoarele cursuri de calificare: lucrator in comert, preparator inghetata, controlor masinist utilaje, tehnician controlul calitatii produselor alimentare, frigotehnisti, lacatus mecanic de intretinere si reparatii, fochisti si stivuitoristi.

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti si anexele sale este disponibila pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si pot fi solicitate telefonic la numarul 0233/213173 sau prin e-mail la adresa proiect@kubo.ro, pentru a fi expediate prin e-mail.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

5. Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

19.09.2011


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri