Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Evenimente

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICII DE FORMARE PROFESIONALA A ANGAJATILOR - ACHIZITIE FINALIZATA 19-09-2011

ACHIZITIA PUBLICA PENTRU SERVICII DE FORMARE PROFESIONALA A ANGAJATILOR

S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L. are onoarea de a va invita sa participati la procedura competitiva de atribuire a contractului de achizitie publica pentru achizitionarea serviciilor de formare profesionala a angajatilor.

1. Scurta descriere a obiectului contractului de achizitie:

1.1 Servicii de formare profesionala:

LOT 1: curs de calificare pentru meseria lucrator in comert, cod N.C. 5220.1.1 autorizat CNFPA sau echivalent in oricare dintre tarile UE, finalizat cu certificate de absolvire, pentru 78 persoane – 3 serii de curs. Prestorul de formare profesionala trebuie sa asigure pentru desfasurarea cursului instrumentele de predare adecvate: flipchart, laptop si videoproiector, dar fara a se limita la acestea.

1.2 Sursa de finantare: proiectul POSDRU/76/2.3/A/65765 cu titlul “Dezvoltarea capacitatii organizatiei de a sprijini cresterea nivelului de calificare al angajatilor proprii prin acces si participare la Formare Profesionala Continua”.

2. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare: oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

3. Informatii privind achizitia: documentatia pentru ofertanti impreuna cu anexele sale sunt disponibile pe pagina de internet a societatii: www.kubo.ro la sectiunea “Anunturi – Evenimente” si pot fi solicitate telefonic la numarul 0233/213173 sau prin e-mail la adresa proiect@kubo.ro, pentru a fi expediate prin e-mail.

4. Pentru informatii suplimentare legate de contractul de achizitie ne puteti contacta la tel.: 0233213173, fax: 0233 213173, e-mail: proiect@kubo.ro, persoana de contact: Ana Paraschiv – Manager proiect.

5. Datele de contact ale achizitorului: S.C. KUBO ICE CREAM COMPANY S.R.L., str. Dumbravei, nr. 5, cod postal 610202, Piatra Neamt, www.kubo.ro.

Reprezentant legal,

Florin Rosescu

Data,

19.09.2011


 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri