Evenimente  
Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Dragi amici, bine ati venit!

KUBO ICE CREAM COMPANY - REGULI STANDARD PENTRU COMPETITII SI PROMOTII

Urmatoarele reguli standard pentru concursuri si promotii se vor aplica tuturor competitiilor si promotiilor de pe Kubo.ro, sub controlul Kubo Ice Cream Company ("Amicii"). Daca exista vreun conflict intre oricare dintre regulile speciale ale unui concurs sau promotie si aceste reguli Standard, se va aplica regula specificata in concursul sau promotia respectiva.

1. Cu exceptia cazurilor in care se specifica altfel, toate competitiile si promotiile ("Promotii"), sunt deschise cetatenilor Romaniei in varsta de pana la 14 ani inclusiv. Angajatii Kubo Ice Cream, compania fondatoare, cele afiliate, asociate si orice alta companie implicata in orice Promotie, familiile si reprezentantii lor, nu au voie sa participe la aceste Promotii. Castigatorilor oricarei Promotii li se poate cere sa dovedeasca cu acte (buletin sau certificatul de nastere), varsta pe care o au la primirea premiilor. Kubo Ice Cream ar putea, prin decizie unilaterala, in orice moment, sa descalifice orice castigator daca acesta nu face dovada varstei corespunzatoare. Kubo ar putea cere unui castigator sa returneze premiul daca descopera ulterior ca acel participant nu era calificat sa intre intr-o Promotie, la momentul inscrierii.

2. Pentru a intra intr-o Promotie nu trebuie platita nici o taxa. Toate intrarile trebuie facute in modul explicat in respectiva Promotie. Toti participantii trebuie sa includa numele, adresa, varsta, un numar de telefon la care pot fi contactati in timpul zilei si, optional, adresa de e-mail a parintelui sau a tutorelui legal, astfel incat Kubo sa ii poata contacta pentru a cere consimtamantul inscrierii lor in Promotie. Intrarile trebuie facute pana cel mai tarziu la ora 24.00 din ultima zi a Promotiei. Kubo va folosi toate mijloacele care ii stau la indemana pentru a anunta castigatorii prin telefon, e-mail sau posta in termen de 30 de zile de la data inchiderii Promotiei. Kubo nu este responsabil pentru pierderea sau incorectitudinea acestor intrari. Numai o (1) singura intrare este permisa pentru un participant; persoanele care se inregistreaza de mai multe ori in concurs vor fi descalificate.

3. Toate premiile se vor oferi ca atare si nu vor exista echivalari in bani. Desi se depun eforturi pentru a oferi premiile asa cum sunt ele prezentate in Promotie, Kubo nu este responsabil pentru pierderea, esecul trimiterii sau deteriorarea premiilor. Toate premiile vor fi trimise in masura in care sunt disponibile. Toate Promotiile sunt valide in limita stocului disponibil pentru Promotia respectiva. Toate deciziile privind identitatea castigatorului unei Promotii vor fi finale, si nici o persoana nu are voie sa conteste aceasta decizie, sau sa comunice cu orice alta entitate cu putere de decizie sau cu o alta persoana implicata in aceasta Promotie.

4. Toti participantii si parintii si/sau tutorii legali (o data intrati intr-o promotie), precum si toti castigatorii unei Promotii si parintii si/sau tutorii legali, si daca este cazul orice alta persoana care imparte premiul sau participa intr-un fel la ridicarea acestuia, precum si parintii si/sau tutorii legali ai unor astfel de persoane, sunt de acord si accepta ca firma Kubo nu accepta nici o plangere cu privire la Promotii si la premiile acestora, inclusiv plangerile in legatura cu orice activitate ce urmeaza inmanarea unui astfel de premiu.

5. Intrand intr-o Promotie, participantul si parintele si/sau tutorele legal este de acord ca orice scenariu, citat, articol, fictiune, caracter, desen, informatie, sugestie, idee, concept si orice alt material trimis catre Kubo va deveni proprietatea Kubo si va putea fi folosit, copiat, sublicentiat, adaptat, transmis, distribuit, expus in public, publicat, expus sau sters asa cum Kubo considera necesar, in orice mijloc media in tot universul, pentru totdeauna. Participantul si parintii si/sau tutorii legali renunta la toate drepturile ce privesc materialele trimise, incluzand fara limitare drepturile de copyright incluse, si renunta la asa numitele drepturi morale la care, in alte conditii, prticipantul ar avea dreptul, si este de acord ca participantul nu are dreptul la nici o compensare, credit sau notificare in ce priveste materialele trimise, inclusiv, fara limitare, competitia necinstita, incalcarea unui contract au incalcarea unei clauze de confidentialitate.

6. Kubo intentioneaza sa utilizeze numele, imaginea si informatiile biografice ale castigatorilor oricarei Promotii in mesajele publicitare Kubo, inclusiv, fara limitare, in reclame si in publicitatea post eveniment (Publicitatea Kubo). Inmanarea oricarui premiu este conditionata de acordul de a intra in Promotie, al tuturor participantilor, cat si al parintilor si/sau a tutorilor legali, care au consimtit la Publicitatea Kubo.

7. Prin inscrierea intr-o Promotie, participantii si parintii si/sau tutorele legal sunt obligati sa accepte ca termenii si conditiile de desfasurare ale unei Promotii si aceste Reguli Standard se vor aplica oricarei alte Promotii, si nici un alt termen sau conditie nu va avea aplicabilitate. Kubo isi rezerva dreptul de a schimba acesti termeni si conditii ale Promotiilor, precum si Regulile Standard, fara notificare in prealabil, din cand in cand, prin decizie unilaterala.

8. Kubo doreste sa pastreze legatura cu cei inscrisi in baza de date pentru viitoare evenimente si promotii. Cu toate acestea, Kubo respecta siguranta datelor personale trimise de corespondenti si va cere, acolo unde este cazul, acordul parintilor sau a tutorilor legali, pentru a-i contacta pe copii in legatura cu aceste Promotii viitoare si inainte de a distribui datele personale unor terte parti. Pentru utilizarea internetului, Politica de Securitate se va gasi pe site-ul Kubo.ro

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu prevederile Legii Nr. 677 din 21 noiembrie 2001. Prin completarea si transmiterea formularului de inscriere se considera ca ati citit atat Termenii si Conditiile cat si Politica de securitate si Regulamentul de Participare si ca va dati consimtamantul pentru colectarea si prelucrarea acestor date personale.

10. Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la amicii@kubo.ro

 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri