Evenimente  
Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Dragi amici, bine ati venit!

Politica de securitate

CINE SUNTEM?

Kubo.ro este operat de catre compania Kubo Ice Cream. Aceasta companie colecteaza si pastreaza informatiile pe care le transmiteti, ca parte a procesului de inregistrare in Clubul AMICII.

CE INFORMATII COLECTAM?

Clubul Amicii

Principala modalitate in care colectam informatii este la inregistrarea in Clubul AMICII. Acesta este procesul prin care, pentru a deveni membrul Clubului completati formularul de inregistrare. Daca deveniti membri ai Clubului Amicii si activati optiunea Newsletter, veti putea primi prin intermediul e-mail-ului informatii utile despre evenimente, produse si promotii noi. Tot prin intermediul newsletterului puteti primi chestionare, sondaje de opinie, in schimbul carora, bineinteles daca ni le returnati completate, veti primi puncte de loialitate. Insumand aceste puncte de loialitate veti putea alege dintre obiectele promotionale pe care le vom anunta si de care numai membrii clubului AMICII se bucura.

LA CE FOLOSIM ACESTE INFORMATII?

Imbunatatirea Serviciului Kubo Ice Cream

Folosim aceste informatii pentru a creste calitatea si varietatea serviciilor pe care vi le oferim. Cu aceste informatii, putem imbunatati atat produsele si serviciile noastre cat si continutul informativ al acestui site si modalitatea de prezentare. De asemenea, va vom anunta despre serviciile si evenimentele ce urmeaza sa aiba loc la Kubo Ice Cream.

Distribuirea informatiilor

Este foarte important pentru noi sa tinem mereu informatiile personale in siguranta si sa va informam despre ceea ce se intampla cu ele. In procesul obisnuit al acestui proiect, este posibil sa impartim aceste informatii si cu alte companii legate de Kubo Ice Cream. Daca ati cerut, vom folosi detaliile voastre si pentru a va trimite un newsletter despre noutatile Kubo Ice Cream

LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI

Site-ul nostru nu include deocamdata link-uri catre site-uri ale companiilor de publicitate si partenerilor. Avand in vedere ca nu excludem aceasta posibilitate pentru viitor, avertizam ca Politica de Securitate nu se va aplica informatiilor colectate prin intermediul acelor site-uri. Este important deci sa cititi politica de securitate a oricarui site inainte de a-l utiliza si de a trimite date cu caracter personal.

SECURITATEA

Avem sisteme de securitate al caror rol este sa protejeze toate datele cu caracter personal si sa le actualizeze. Atunci cand te inregistrezi ti se va cere sa alegi o parola, care iti confera siguranta datelor tale. Este de datoria ta sa pastrezi aceasta parola secreta.

ANUNT IMPORTANT PENTRU PARINTI SAU TUTORI

Speram si sugeram ca, pe Kubo.ro, copiii si parintii sau tutorii legali, sa foloseasca site-ul impreuna si ca parintii sau tutorii legali vor superviza copiii in timpul vizitei lor pe internet.

LEGISLATIE

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in conformitate cu prevederile Legii Nr. 677 din 21 noiembrie 2001. Prin completarea si transmiterea formularului de inscriere, va dati consimtamantul expres pentru colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le furnizati, de catre Kubo Ice Cream.

 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri