Evenimente  
Promotii

In curand, noi promotii de la Amicii!

Activitati
Distributie

Produsele noastre sunt distribuite in toata tara prin intermediul...

afla mai multe...
Newsletter
  
Stiati ca...?

Exista multe povesti si mituri fascinante si neinregistrate legate de istoria inghetatei. Legenda si realitatea se impletesc...

citeste tot

Concursuri

In curand..

Concursuri incheiate

- Hai cu AMICII in Grecia ! -

Amicii si Minimax s-au pus pe surprize!!

Petrece-ti vacanta in Grecia alaturi de amicii tai!!!!

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti pana pe data de 14 iulie 2006 ambalajul inghetatei preferate de la Amicii la CP 8, OP35, Bucuresti. Ambalajul trebuie sa fie insotit de fotografia ta, alaturi de cel mai bun prieten!

Va asteapta pe amandoi 10 zile de soare, joaca si distractiein tabara Internationala Kalivas din Halkidiki. Mini si Max ii vor anunta pe cei trei castigatori impreuna cu amicii lor, intre 17 si 21 iulie! De asemenea, numele castigatorilor vor fi afisate si pe site-ul www.kubo.ro.

Important:
Participa la concurs doar copiii cu varsta intre 6 si 13 ani.
Plicurile trebuie sa contina datele complete ale participantilor.
Urmareste detaliile si pe canalul Minimax.

Bafta!

- Incepe Concursul Amicii -

Dragi Amici, intrucat dorim sa va oferim sansa de a castiga un premiu de sarbatori, va anuntam pe aceasta cale ca, incepand din 28 noiembrie 2005, devine activa sectiunea Concurs a site-ului.

Prima etapa este programata pentru saptamana 28 noiembrie - 4 decembrie si va avea ca tematica: Inghetata si marca Amicii. Studiind cu atentie continutul site-ului veti putea raspunde cu usurinta la intrebari.

In perioada 5-11 decembrie vor fi anuntati castigatorii primei etape si vor fi expediate premiile. Tot atunci se va anunta tematica pentru a doua etapa a concursului: 12-18 decembrie.

Succes si noroc!

 
Termeni si conditii Politica de securitate Regulament promotii si concursuri